Szili Krisztián és Rózsa András a DCA-n

2012.12.31. 20:38 2Fast 2Furious

A BMW Power Team két tagja, Szili Krisztián és Rózsa András rajthoz állt a DCA teesdorfi versenyén. Élményeikről és terveikről kérdezgettem a fiúkat...

RiKA: Honnan jött az ötlet, hogy részt vegyetek ezen a versenyen?
Rózsa András: Egy BMW-s kapcsolatnak köszönhetően indultunk ezen a versenyen,meg persze a kíváncsiság is hajtott egy kicsit.
Szili Krisztián: Meghívást kaptunk egy ottani támogatótól erre a rendezvényre, ami pont jól jött, hiszen szerettünk volna külföldi mezőnyben is indulni.

RiKA: Miben volt más ez a rendezvény, mint a hazaiak?
Rózsa András: Leginkább az volt más,hogy locsolják a pályát (még jó, hogy csak vízzel). Száraz pályán nem mennek. Erre az a magyarázat, hogy kevesebb gumi kell, ezért olcsóbb a versenyzőknek. Ezt képtelen vagyok megemészteni, felfogni...
Szili Krisztián: A rendezvény nagyon jó volt, egy Training Centerben volt megrendezve, óriási területen. Sajnos a baj az volt , hogy locsolták a pályát, így vízen kellett autózni, ami sem látványban, sem tempóban nem közelítette meg a gumifüstös hazai csatákat :)

RiKA: Melyik volt a legemlékezetesebb pillanata a versenynek?

Rózsa András: A gépátvétel: megnézte a gépátvevő a sisakomat, meg az autó papírjait, ezt sem értettem igazán. Mondhatnám azt is erre a hétvégére: kicsikét szűk ez a világ nekem, nem találom benne a helyem... :)
Szili Krisztián: Talán az amikor egy diffi tartó törése miatt Bandinak fel kellett volna adnia a versenyt, de ott a helyszínen biztosítottak nekünk egy teljesen felszerelt műhelyt, hegesztővel és szerszámokkal együtt, hogy ott megjavíthassuk az autót, így folytatni tudta András a versenyt.

RiKA: Meséljetek! Milyen visszhangja volt a "Belehalok" klippnek? :)       
Rózsa András: Nagyon tetszett mindenkinek.
Szili Krisztián: Nagyon jó visszajelzéseket kapunk róla. Mindenkinek tetszik, olyan emberek keresnek meg minket, aki az sem tudta eddig mi az a drift, nagyon sokan felismernek minket is benne és a szöveg meg a zene is nagyon jól illik ehhez a stílushoz!

RiKA:  A múltkori máriapócsi verseny is izgalmas volt, de a jövő heti még nagyobb durranásnak ígérkezik. Hogyan készültök rá?
Rózsa András: Nekem most nincs lehetőségem ezen a versenyen indulni, de azért nézőként ott leszek.
Szili Krisztián: Ez után a locsi-pocsi után már hiányzik a gumifüst, nagyon várjuk és készülünk rá, próbálunk még súlyt csökkenteni és pár lovat előcsalogatni a gépekből.

RiKA: Szerintetek miért érdemes eljönni a Trackwoodra?
Szili Krisztián - Rózsa András: Nagyon komoly mezőnyre lehet számítani, több ország profi pilótái, brutál autók és éjszakába nyúló csaták várhatóak. Reméljük, hogy a magyar drifterek által jól ismert pálya teljesítése kemény feladat lesz a külföldi pilótáknak is.

Ne feledjétek Ti sem! Találkozunk 2012. augusztus 23-24-25-én Máriapócson a Trackwood Drift Fesztiválon!

by RiKA

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kilinccselelore.blog.hu/api/trackback/id/tr374989784
Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása