Drifting díjátadó a nagyvezérek árnyékában

2012.12.31. 19:52 2Fast 2Furious

Drifting díjátadó a nagyvezérek árnyékában

Tomboló vihar mosta el a Tökölön a 2012.évi Hell Energy Országos Drift Bajnokság 3.futamának döntőit és a díjátadót is. A drifting.hu csapata úgy gondolta, ha lúd, legyen kövér: díjátadó helyszínéül a weboldalon az online szavazókkal közösen a Hősök terét választották...

A drift-társadalom, a drifting.hu csapatának összetartását mi sem mutatja jobban, hogy fáradtan, munka után, az ország minden pontjáról érkeztek ide versenyzők, szurkolók, barátok. A negyedik helyezett György Szilveszternek és a második helyen végzett Szili Krisztián közelről érkezett, nem úgy Zentai Ati és Zalabai Zsolti. A harmadik helyen végzett Zalabai Zsolt és népes rajongó tábora Gyöngyösről, míg a Zentai család Mátészalkáról utazott fel Budapestre, hogy a nagy magyarok árnyékában vegyék át méltán megérdemelt kupáikat.

Árpád fejedelem és a hét vezér mosolyogva figyelte a bukósisakjaikat megszeppenten szorongató versenyzőket, majd az őrült kergetőzést a pezsgősüvegekkel. A fiúk jó pap módjára megszentelték az emlékművet egy kis pezsgővel. Szinte hallottam, ahogy a versenyzők, körbe nézve a téren magukban halkan ezt mormolják: "Legyen a neved mától Drifterek tere!" :)

További képekért kattintsatok a képre :)

A hét vezér új hazát adott nekünk, ezek a fiúk és a drifting.hu versenyzői pedig megmutatják a magyaroknak, az európaiaknak, hogy a tüzes Árpád-vér még ott csörgedezik ereikben. Minden egyes versenyen megharcolnak a technika ördögével, a természet erőivel és persze egymással is. A nyilak helyett a lóerők számítanak, lovak helyett az autók, de egy dolog változatlan: az ember, aki mindezeket irányítja.

Tas, Huba, Töhötöm nem, de Szilveszterék biztosan ott lesznek velünk a következő versenyen Máriapócson Július 7-8-án is, ahol megmutathatják ország-világnak, hogy milyen a magyarok istene! Hajrá fiúk, hajrá Niki!

by RiKA
 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kilinccselelore.blog.hu/api/trackback/id/tr114989739
Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása