Interjú Lakatos Zoltán - Lakyboy

2013.01.01. 13:42 2Fast 2Furious

Lakatos Zoltán, alias Lakyboy már szinte a kezdetek kezdete óta (mármint drift időszámítást alapul véve :)) eregeti a füstöt és egyre több versenyzőt utasít maga mögé. Most már nem csak a hazai mezőnyben, hanem a külföldiek között is bebizonyította, hogy ő és a "szexplatós" ritka jó páros, akikkel számolni kell. Lakyboy idén meg sem állt a dobogó legalsó, harmadik fokáig. ;)

RiKA: Elég szoros volt a szezon vége. Hogyan futottál neki az utolsó versenynek?

Lakatos Zoltán "Lakyboy": Nem tudok semmi újat mondani, maradtam a szokásaimnál, tervem a tervtelenség volt, rögtönöztem mint mindig! Valószínű, hogy taktikát kellene váltanom...... :)
 
RiKA: Kinek akarsz bizonyítani az elért jó eredményekkel?

Lakatos Zoltán "Lakyboy": Nekem az első és a legfontosabb, hogy a nézők, a  rajongók mennyire elégedettek a teljesítményemmel, amit épp nyújtani tudok! Néha az sem érdekel, ha elbukom egy csatában, ha az egy jó, szoros, látványos menet volt, mert mindenért kárpótolnak az elégedett tekintetek a szurkolók soraiból! Másodsorban pedig a szerelőimnek és magamnak szeretnék bizonyítani, hogy megéri ebbe a sportba ennyi időt és energiát fektetni, ha még anyagilag nem is...

RiKA: Min múlik egy bajnokság megnyerése szerinted?

Lakatos Zoltán "Lakyboy": Az első és legfontosabb egy jó csapat, akik minél több terhet le tudnak venni a vállamról, hogy csak a versenyzéssel kelljen foglalkoznom! A második egy ütőképes, megbízható autó, amiben meg lehet bízni! A lelki állapotról nem is beszélnék, hisz pro pilótákról van szó, meg tudjuk oldani. :)

RiKA: Melyik volt az idei szezon legemlékezetesebb versenye számodra és miért?

Lakatos Zoltán "Lakyboy": Talán az első verseny, mert ott annyira hihetetlenül és fantasztikusan alakult minden, hogy sikerült a mester hármas! Első a kvalin, a dobogó legmagasabb foka, és nem utolsó sorban a páros csata különdíja, egy olyan autóval, amit csak azért poroltunk le, hogy ne essünk ki a 2012-es versenyszezonból! :)

RiKA: Idén rendben volt az autó?

Lakatos Zoltán "Lakyboy": A motorját "visszabutítottuk" a tartósság érdekében, így azzal nem is voltak komolyabb problémák, bár két versenyünk elment egy szarvashibának köszönhetően. :( Volt egy-két apróbb törés mind a karosszérián és a futóműben, de kinek nem voltak vagy lesznek ilyen és ehhez hasonló problémái? Ez egy ilyen sport, mindenre fel kell készülni, néha sikerül, néha nem. :(


RiKA: Idén is sok külföldi versenyzővel csatázhattál. Kit/kiket tartasz a legerősebbeknek és miért?

Lakatos Zoltán "Lakyboy": Talán a skandináv országokból jött pilóták okozták számomra a legnagyobb pozitív meglepetést! Nagyon erős motorok, bitang jó futóművek, komoly vezetéstechnikai tudás, megfelelő sportolói magatartás, le a kalappal előttük! Remélem sokszor lesz még lehetőségünk találkozni, csatázni velük! A két ukránt mindenképp kiemelném, mert igazi állat mindkettő a szó jó értelmében. :) De természetesen az angolok teljesítménye sem elhanyagolható, őket azért kedvelem nagyon, mert nem finomkodnak, odateszik magukat rendesen a páros csatákban, sosem kell attól félni, hogy majd valahol megpróbálnak kitaktikázni, bebutítani, kifékezni, stb! Ők az a "kard ki kard" elven működő emberek, ami számomra nagyon szimpatikus, mert ez a stílus áll hozzám a legközelebb!

RiKA: Volt a külföldi mezőnyben olyan autó, amit gondolkodás nélkül bevállalnál?

Lakatos Zoltán "Lakyboy": IGEN! A lengyelek visszavágott tetejű, nagyon komolyan átépített E21-es kis cápája! Az álmaim netovábbja lenne. :) Igazi kis retró, büntető, alázó gépezet. :)

RiKA: Jövőre maradsz a jól bevált szexplatósnál, vagy váltani fogsz?

Lakatos Zoltán "Lakyboy": A tervek szerint váltani fogok egy még a váltás előtti 03-04-es Mustangra, de mint tudjuk, ember tervez a technika ördöge büntet, így ne kiabáljunk el semmit! Azért a Szexplatóst nem rakom el túl messzire. :)

RiKA: Kinek köszönheted ezt a fantasztikus harmadik helyet (magadon kívül :))?

Lakatos Zoltán "Lakyboy": Húúú ezt a kérdést nagyon nem szeretem! Valaki mindig kimarad a listából. :( Na jól van seprűs lány, ezt még visszakapod! :) Akkor elsősorban nagyon szépen köszönöm barátaimnak, szervizcsapatomnak, Frezik Józsinak, Dienes Robinak, Kemény Csongornak, Remetehegyi Lacinak, Kiss Viktornak, Nagy Leventének, és minden kedves szurkolómnak! És nem utolsó sorban leghűségesebb társamnak a kis Szexplatósnak. :)

by RiKA (a seprűs lány = boszi :))
 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kilinccselelore.blog.hu/api/trackback/id/tr104990315
Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása