Újabb team a csapatversenyben

2012.12.31. 19:51 2Fast 2Furious

Újabb team a csapatversenyben

A 2012.évi Hell Energy Országos Bajnokságon nem csak az egyéni eredmények számítanak, hanem a csapatoké is. Eddig hét team harcolt egymással a pontokért, most azonban új kihívóik akadtak az MPower Team személyében.

Az MPower csapat két tagját, Rózsa Andrást és Szili Krisztiánt úgy vélem senkinek sem kell bemutatnom, hiszen már régen letették gumiporos névjegyüket a driftversenyek aszfaltjára. Szili Krisztián a sokak által kedvelt BMW E30 M5-tel indul, míg társa, Rózsa András a régebbi bajor gépekért rajongók szívét dobogtatja meg gyönyörű BMW E21 M3-asával.

Gondolatok by Rika: "Sokat gondolkodtam azon, hogy miért jó csapatban dolgozni. Korábban azt hittem, hogy a csapatmunka legfőbb előnye az, hogy mindig van kit hibáztatni. :)  Most már azonban másképp gondolom köszönhetően Tóth "Alapos" Gézának. A csapatmunka, a team igazi lényegét ő fogalmazta meg, amikor egy interjú kapcsán megkérdeztem tőle, hogy mikor érezte magát igazán szerencsésnek eddigi driftes pályafutása során. "

Géza a következő választ adta: "A drifthez sok szerencse kell. Múlt évben a bajnoki címért vívott versenyen a kvalifikáción tönkre ment az autóm, de Szilárd kölcsön adta a sajátját. A legnagyobb szerencse az, hogy ismerhetem őt."

Az aktuális futamot követően a csapatverseny állása az alábbi linken található mindíg:
http://drifting.hu/Drifting_Csapat_Bajnoksag_2012

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kilinccselelore.blog.hu/api/trackback/id/tr24989738
Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása