Drifting Generációváltás

2013.05.16. 00:10 2Fast 2Furious

Hölgyeim és Uraim! Eljött a pillanat, amikor is szembe kell néznünk a ténnyel, hogy a Drift, a kilinccsel előre autózás művészete abba a korba lépett, amikor is a folyamatos technikai evolúciót és a sportágba érkező tehetséges fiatalokat már generációváltásnak titulálhatjuk. Hiszen még csak most kezdtük el mi is! Még frissnek hat minden rendezvény emléke, minden pilóta, minden autó, minden helyszín, a japán kifejezések, a gumifüst, a test-test elleni párbajok. Na, nézzük csak, miről is van itt szó!

 

Különböző technikák csatája...

 

A mezőny gyakorlatilag csak és kizárólag BMW E30-asokból állt. Tudod haver, a tömpe orrú hármas bömbi! Eleinte a sok kettőfeles között az egy-egy háromfeles volt a király, aztán valaki nagyot gondolt és bepakolta a vényócat. Cipőkanállal kellett besuszterolni, de sebaj, befért, ahogy az E36-os kormánya is a nagyobb szögek érdekében, de ekkor már nyomtuk vagy három éve. A japán vasak megmaradtak elszórt és érdekes próbálkozásoknak, de bajor uralom alatt állt a Kárpát medence és Európa nagy része is. Eltelt egy újabb év és hozta az új ötleteket. Kompresszorral és turbóval fújattuk a paripákat, és ahogy minden technikai újításnál illik, szerelgettük és oltottuk is őket rendesen, de haladtunk. Haladtunk a kezdeti kétszáz lóerőtől a háromszáz fölé és most már akadnak bizony négyszáz, sőt ötszáz lóval gazdálkodó négykerekű ménesek is a mezőnyben. A mai sikerrecept pedig így szól, végy egy E46-os bódét, könnyítsd le, amennyire nem szégyelled, reszelje bele egy japán hathengerest, jó nagy turbóval, vagy többel ízlés szerint, az óriás szöget biztosító lengőkart és a sokdugattyús versenyféket, valamint a mindenfelé állítható futóművet se felejtsd el, majd öntsél rá műanyagból csinos rucit és már mehetsz is kilinccsel előre, óriási gumifüstöt okádva, durrogva, tüsszögve.

Megérkeztünk Hölgyeim és Uraim! Ez itt a jelen. Kérjük Önöket, hogy a látottak miatt leesett állaikat ne felejtsék itt! További jó szórakozást kívánunk! Köszönjük, hogy a Driftet választották!

Ezek persze a saját gondolataim az elmúlt lassan egy évtized folyamatiról, de nézzük, hogy mit gondolnak erről, és a közelgő versenyről a különböző drift-generációk képviselői.

A kérdések minden esetben ugyanazok, a válaszadók pedig: az ifjú drift titán szerepében Sándor Ádám, a pontozóvá avanzsált futamgyőztes Mészáros Zsolt, a cirkusz porondmestere Lukács Dániel és az érett drift versenyző Dely Domonkos.

 

A cirkusz porondmestere Lukács Dániel :)

 

Mikor indultál el először kilinccsel előre?

Sándor Ádám: 15 évesen a bátyám MX5-ével egy elhagyatott, üres kamionparkolóban friss havon.  Úgy rendesen versenyezni tavaly kezdtem.

Mészáros ZsoltKecskeméten már az első Magyarországon rendezett drift versenyen volt szerencsém részt venni.

Lukács Dániel2006-ban vásároltam életem első olyan autóját, ami alkalmas volt a keresztben haladásra, ez egy Nissan 200sx, ami meg a mai napig meg is van. Ekkor indult be nálam valami, ami viszonylag gyakran végződött abban, hogy az autó a megszokotthoz képest más szögben haladt előre… Úgy alakult 2006 vége fele, hogy egyik barátom invitálására kilátogattam egy drift rendezvényre és megtetszett az, amit ott láttam, így 2007-től már a versenypályán, de nem versenyzői, hanem verseny rendezői színekben álltam a pályán… Ez a lelkesedés azóta is megmaradt, és versenyről versenyre próbálok segíteni a szervezésben-rendezésben.

Dely Domonkos: 2007-ben egy E30 3.5-el.       

 

Melyik a kedvenc helyszíned?

Sándor ÁdámMáriapócs és a Kakucsring.

Mészáros ZsoltMáriapócs természetesen, mert a pálya adottságai, meg a hangulat is ott a legjobb.

Lukács DánielEzen őszintén szólva még soha nem gondolkodtam. Minden egyes helyszín ahová kimentünk egy feladat volt, amit a leg jobban meg kellet oldani, így számomra nem azok voltak a szempontok, mint a versenyzőknek. Általában ez egy fordított helyzet, mert minden olyan pálya, vagy nyomvonal, amit a versenyzők kedvelnek az a szervezőknek egy nehezebben összerakható, vagy üzemeltethető rendszer… Ennek tükrében nekem Tököl a kedvencem. Nyitott, átlátható, alakítható, sok lehetőséggel, minden adott ott hogy jó rendezvényeket csináljunk.

Dely Domonkos: Hungaroring.

 

Az ifjú drift titán: Sándor Ádám

 

Létezik első generációs magyar drifter?

Sándor ÁdámLétezik bizony! Én láttam is!

Mészáros ZsoltÉn annak mondanám magam! ;)

Lukács DánielMa már igen léteznek olyan versenyzők, akik teljesen elszakadnak mind korban, mind stílusban mind tudásban azoktól, akik itthon ezt a sportágat elkezdték kiépíteni. Ezalatt értem azt, hogy az első generációs pilóták még saját kárukon tanulták meg mit szabad, és mit nem megtenni egy nagy sebességgel sodródó autó volánja mögött, ma már az a generáció kezd felnőni, (bar láttunk már arra példát, hogy fel is nőttek) akiket az első generációs pilóták tanítanak és így sokkal gyorsabban, sokkal nagyobb tudást tudhatnak magukénak, a puszta tehetségen kívül.

Dely Domonkos: Igen léteznek.

 

Van példaképed a magyar mezőnyben?

Sándor ÁdámDely Domonkost tartom a legjobb versenyzőnek, de úgy gondolom a pályán kívüli viselkedése is példaértékű. És ennek semmi köze ahhoz, hogy éppen most is lógok neki egy zsák pénzzel.

Mészáros ZsoltNincs, mert sok pilótát nagyon rutinos és igen nagy tehetségnek tartok! Pontozóbíró vagyok, ezért mindenki azonos elbírálást kap!

Lukács DánielNem igazan mondanám, hogy van példaképem, hisz mióta versenyeket rendeznek Magyarországon, aktív résztvevője vagyok majdnem mindegyik rendezvénynek, így jól ismerem a magyar élmezőny minden pilótáját. Nem tudok kiválasztani közülük egyet. Mindegyiknek tucatnyi jó tulajdonsága van, (mind versenyzői, mind emberi) amiért tisztelni lehet őket.

Dely Domonkos: Szeretem nézni, ahogy LakyBoy vagy Galán Erik megy.

 

A bíróvá avanzsált Mészáros Zsolt (középen)

 

Kik a legtehetségesebb fiatalok a mezőnyben?

Sándor ÁdámA kakucsi futamon láttam egy srácot dominó matricás e36-ban szerintem elég jól ment, én azóta neki szurkolok.

Mészáros ZsoltSzerencsére azt tapasztalom, hogy egyre többen kezdenek el driftelni, vagy térnek át erre a szakágra, ezért jó nézni a legtehetségesebb újoncokat!

Lukács DánielNem fogok neveket írni az nem lenne korrekt mindenkivel szemben, ha kiválasztanék pár kedvencet, de érdemes megnézni, a tavalyi, vagy akár az idei street bajnokságok első helyezettjeit. Mind csupa tehetséges fiatal, akik bebizonyították, hogy Tehetségük mellet már tudást is szedtek magukra.

Dely Domonkos: Talán Sándor Ádám :-)

 

Mit vársz a következő versenytől Máriapócson?

Sándor Ádám: Sok-sok szeszes ital akciót a büfében, különös tekintettel a vasárnap esti bulira és hogy a Red Bull szponzori szerződést ajánljon.

Mészáros ZsoltMindenképpen jó versenyre számítok, hiszen a versenyzők már jól ismerik a nyomvonalat, ezért komoly kvalifikációkra, és nagyon szoros tsuisó csatákra lehet felkészülni! Mindenki, aki teheti, látogasson el hozzánk, és élje át velünk együtt a sebesség, gumifüst, és a lóerők jó hangulatú egyvelegét! Viszlát, Máriapócson! ;)

Lukács DánielMáriapócs mindig is az egyik leghangulatosabb verseny volt, hatalmas csatákat vívnak a pilóták a katlanban, ami teljesen feltüzeli a nézőket. Ez Máriapócs, nagyjából ez a minimum amit elvárok tőle.

Dely Domonkos: Én sajnos nem indulok, de megyünk Ádámnak szurkolni, hátha kupával tér haza a Dominó Drift Team!

 

Dely Domonkos: az érett drifter

 

A következő viadal helyszíne tehát a hazai driftélet egyik bástyája, a tradicionális, a mindig fantasztikus hangulatú, a fanatikus rajongókkal teli Máriapócsi katlan, a Rabócsi Ring. Érdekes, hogy ez az épített és ily módon kötött nyomvonalú aszfaltcsík, minden alkalommal új kihívást jelent a pilótáknak és megunhatatlan szórakozást nyújt a nézőknek. Mentünk itt már éjjel és nappal, hőségben és esőben, változattuk a menetirányt, és az érintési pontok mozgatásával nehezítettük a versenyzők dolgát és valahogy mindig jó volt, és az lesz most is. Persze nem lehet „Pócs” meglepetés nélkül, ezért idén először a világon május 19-20-án bemutatkozik egymásnak a rallycross és a drift szakágak színe-java. Helyszíni interjúk, garázstitkok, versenyzők és versenyautók testközelből, és ami tuti biztos, hogy pünkösdhétfőn, ha ott leszel, márpedig ott leszel, akkor a füleden is folyik majd az adrenalin. A következő versenyig pedig csak erről mesélsz.

 

Jegyárak:

Május 19. vasárnap:

• felnőtt 1.200,-

• gyerek 500,- / 3-12-éves korig

• parkoló 300,- / kocsi

Május 20. hétfő (Pünkösd hétfő):

• felnőtt 2.500,-

• gyerek 1.000,- / 3-12-éves korig

• parkoló 300,- / kocsi

 

További információ:

http://drifting.hu/esemeny/magyar-profi-drift-bajnoksag-2-fordulo-rallycross-drift-fesztival-majus-19-20

Cikk by Kocsner László

 

 

Szólj hozzá!

RallyCross & Drift Fesztival

2013.04.23. 11:24 2Fast 2Furious

Magyar Profi Drift Bajnokság 2. forduló | RallyCross & Drift Fesztival 

Május 19-20.

Május 19 -20 án a " Drifting.hu " csapata Máriapócsra látogat, ahol a 2013-as " Magyar Profi Drift Bajnokság”  Rallycrossal fűszerezett állomásának a már közismert Rabócsi Ring ad otthont...

Légy részese a bajnokságnak, az érzésnek, az életstílusnak,
ahol a levegőt áthatja az adrenalin a jókedv és a szabadság érzése,
mert újból feldübörögnek a lóerők, újra magával ragad az adrenalin!

Különleges autók, drift taxi, gyönyörű lányok, megállás nélküli adrenalin löket !
Ez vár rád a Magyar Profi Drift Bajnokság versenyin a versenypályákon!

Nálunk :
- a legjobb pilóták csak arra várnak, hogy megmutassák tudásukat driftre hangolt gépeikkel!
- profi driftautó építők kápráztatnak el a legkülönfélébb egyedi autócsodáikkal!
- a friss levegő illatát a drifttől terjedő gumiszag veszi át! és az üvöltő motorok és a síró gumik hang kavalkádja tölti meg!

Május 19 -20 án az álmod ismét valóra válhat.

Légy Te is részese az őrületnek… még több drifter, felbőgő motorok, lángoló kipufogók
vörösen izzó turbófeltöltők és féktárcsák, gumifüst minden mennyiségben!

Ne hagyd ki ! Idén már ne kövesd el ezt a hibát!

Jegyárak:

Május 19. Vasárnap:

  • felnőtt 1200.-
  • gyerek 500.- / 3-12-éves korig
  • parkoló 300.- / kocsi

Május 20. Hétfő (Pünkösd hétfő):

  • felnőtt 2500.-
  • gyerek 1000.- / 3-12-éves korig
  • parkoló 300.- / kocsi

Szólj hozzá!

Magyar Profi Drift Bajnokság

2013.04.12. 15:52 2Fast 2Furious

Szólj hozzá!

Kilinccsel Előre Drift Kupa| Április 6-7.

2013.03.14. 21:23 2Fast 2Furious

 Magyar Profi Drift Bajnokság 1. forduló

Kilinccsel Előre Drift Kupa| Április 6-7.

Belépő a rendezvényre :

2000.- / fő , mely szombatra és vasárnapra is érvényes


Kategóriák az évadnyitó versenyen: Street , Pro ;
Kategóriák az évadnyitó edzésen: Amatőr , Street , Pro ;

  • Kapunyitás 09:00
  • Kapuzárás 19:00

 

1. forduló Kilinccsel ElőreDrift Kupa Április 6-7. Kakucsring – Kakucs

 


Április 6-7-én a " Drifting.hu " csapata Kakucsra látogat, ahol a 2013-as " Magyar Profi Drift Bajnokság” nyitó állomásának a már közismert Kakucs-Ring ad otthont...

Légy részese a bajnokságnak, az érzésnek, az életstílusnak, ahol a levegőt áthatja az adrenalin a jókedv és a szabadság érzése, mert újból feldübörögnek a lóerők, újra magával ragad az adrenalin!

Különleges autók, drift taxi, gyönyörű lányok, megállás nélküli adrenalin löket !

Ez vár rád a Magyar Profi Drift Bajnokság versenyin a versenypályákon!

Nálunk :
- a legjobb pilóták csak arra várnak, hogy megmutassák tudásukat driftre hangolt gépeikkel!
- profi driftautó építők kápráztatnak el a legkülönfélébb egyedi autócsodáikkal!
- a friss levegő illatát a drifttől terjedő gumiszag veszi át! és az üvöltő motorok és a síró gumik hang kavalkádja tölti meg!

Április 6-7-én az álmod ismét valóra válhat.

Légy Te is részese az őrületnek… még több drifter, felbőgő motorok, lángoló kipufogók vörösen izzó turbófeltöltők és féktárcsák, gumifüst minden mennyiségben!

Ne hagy ki ! Idén már nem kövesd el ezt a hibát!

HELYSZÍN:

KAKUCSRING VERSENYPÁLYA
M5 AUTÓPÁLYA, KAKUCS KÜLTERÜLET
GPS: 47°14’48.64″É 19°22’35.67″K

MEGKÖZELÍTÉSE:
Budapestről M5-ös autópályáról az inárcsi pihenőhelynél kell lehajtani. Inárcsot elhagyva Kakucsra beérve a Fő útról balra kell fordulni a templomnál (Monori u.), majd egyenesen a temető mellett elhaladva tovább menni. Az autópályát felüljárón átszelve érkezünk meg ezek után KakucsRingre.


Kecskemét felöl M5-ös autópályáról Újhartyánnál kell lehajtani (Dabas-Szolnok leágazás). Az autópálya lehajtó után Dabas irányába kell fordulni a 405-ös úton , majd kis idő múlva jobbra Újhartyán-Kakucs felé. Újhartyánt elhagyva Kakucsra beérve a Fő útról jobbra kell fordulni a templomnál (Monori u.), majd egyenesen a temető mellett elhaladva tovább menni. Az autópályát felüljáron átszelve érkezünk meg ezek után KakucsRingre.

SZÁLLÁS:
Bodrogi Kúria: http://www.bodrogikuria.hu/
Bagolyvár Vendégház: http://www.bagolyvar.net/
Fehérgalamb panzió: http://www.fehergalambpanzio.hu/
Vénusz 1/2 Inárcsi pihenőhely - M5: http://www.dabas-motel.hu/panzio.html
További lehetőségek: Inárcson, Dabason, Kecskeméten

VENDÉGLÁTÁS:
A helyszínen a rendezvény alatt nyitva tartó büfé fog üzemelni, széles étel és italválasztékkal.

BIZTONSÁG:
A résztvevők és a vendégek kiemelt biztonságára a biztonsági személyzet felügyel!
A biztonsági személyzetnek jogában áll gyanú esetén szúrópróba szerűen BÁRKIT, BÁRMIKOR ellenőrizni, az egész területen.
A beléptetés és a programváltozás jogát fenntartjuk!

Szólj hozzá!

Címkék: forduló 1. | Magyar Április Drift Bajnokság Profi Kilinccsel Előre Kupa| 6-7.

Zsömi születése by 365hp.ro

2013.03.01. 22:58 2Fast 2Furious

Az úgy történt, hogy meghívtuk újra Zentai tesókat egy hétvégére a FUEL Coffee and Club-ba, de meglepetésünkre visszautasítottak minket, mivelhogy nagy melóban vannak. Akkor jött az ötlet, ha Mohamed nem megy a hegyhez… Na mi mentünk, lássuk mi az a nagyon fontos dolog ami miatt kihagynak egy lightos hétvégét. Persze valójában már tudtuk az okát (a titkot) mivel is töltik a szabadidejüket a tesók, az ok és okozat egyben nem más mint egy FORD FIESTA Drift autó, ö az új jövevény. Apropó, most az én dolgom csak a fényképezés és a söförködés volt, de ezt is nagyon élveztem. Útközben volt időm kitalálni, hogy végre nem én írok cikket, és fair-play módon áthárítottam „ kolléganőmre” Laurára. Íme, Laura első (és nem utolsó) írása, olvassátok szeretettel és főleg bátorsággal. Folytatásért katt a képre vagy a linkre >>>>

Szólj hozzá!

Címkék: Drifting Drift Driftbajnokság Magyar Profi Magyar Profi Drift Bajnokság

Nemsokára újra kilinccsel előre

2013.02.28. 22:38 2Fast 2Furious

Drága driftért rajongó Barátaink! Drága driftről még soha nem hallott ismeretlen ismerősök... Kérlek, ne nevessetek ki minket, de mi még mindig a számolásnál tartunk... Már csak 16-ot kell aludni és végre újra száll a füst, végre újra egy módon lehet csak haladni 2 napon át a RabócsiRingen: kilinccsel előre!

Egyre ragyogóbban süt a nap, csodaszép kék már az ég. Gyertek, tartsatok velünk 2013. március 16-17-én a Magyar Profi Drift Bajnokság szezonindító, máriapócsi edzésén. Szippantsatok egy nagyot velünk együtt a levegőbe, öntse el tüdőtök és szívetek a gumifüst illata, és érezzétek Ti is, hogy TAVASZ van!!! :)

Higgyétek el, nem pihentek zsírmentesen a villáskulcsok a garázsokban most télen sem, rengeteg újítás és millió meglepetés vár benneteket a pályán és a depóban egyaránt. A drift versenyzők nagyon várják már, hogy a hosszú pihenő után végre kipróbálhassák, hogy mire képesek ők maguk és új/régi autóik.

Sokat gondolkodtunk azon, hogy mit is írjunk Nektek. Mit írjunk, miért gyertek el? A drift már magában csodálatos, a program önmagáért beszél, erős autók, ügyes versenyzők… Majd úgy döntöttünk, hogy ezt a hálás feladatot átadjuk a leginkább illetékeseknek, maguknak a versenyzőknek. Olvassátok el, hogy az egyetlen női drift versenyző , Szántó Nikolett „NeroM3”, a mindig őrült Varga Tamás „Puci”, és sokak kedvence, Porkoláb Péter szerint miért nem szabad kihagynotok ezt a fantasztikus edzést! :)

 

Szántó Nikolett „NeroM3”:

Már csak néhány nap, és az ország ismét füstbe borul. J Várunk mindenkit, aki kíváncsi a télen épült új autó csodákra, a rengeteg lóerőre, gumifüstre, és hatalmas csatákra! Mindenkit, aki idén is velünk együtt szeretné végigizgulni a versenyeket! Mi készülünk! :)

Varga Tamás „Puci”:

Miért érdemes ismét velünk tartani? Azért, mert a színvonal mellett az autók is óriásit fejlődnek erre a szezonra... 500 lóerős és afeletti autókra és hatalmas csatákra lehet készülni...

Porkoláb Péter

Idén is tartsatok velünk, mert új autóval készülünk. Új dizájnnal és hatalmas driftfüsttel párosuló nitrógázos lángcsóvákkal tüzelünk fel mindenkit - a szurkolótáborom legfőképp. ;)

Várnak mindenkit a drift versenyzők és a Drifting.hu csapata a 2013. március 16-17-én Máriapócson, a RabócsiRingen megrendezésre kerülő szezonindító Amatőr, Street és Pro edzésen, ahol a jelszó változatlan: Kilinccsel előre!

Infók és jegyár:  http://drifting.hu/esemeny/evadnyito-drift-edzotabor-2013

Online jelentkezés versenyzőknek: http://drifting.hu/jelentkezesedzesre

Szólj hozzá!

Címkék: Magyar Drift Bajnokság Kilinccselelőre Profi

Driftland – az igazi driftparadicsom

2013.02.24. 15:05 2Fast 2Furious

Bár a drift egyre népszerűbb az európai országokban, mégis igen kevés olyan versenypálya van, amely alkalmas lenne driftversenyek lebonyolítására. Skóciában éppen ezért kifejezetten driftre építenek át egy régi versenypályát.

A kezdeményezés nem új keletű, hiszen épp hazánkban, Máriapócson a Rabócsiringen folytak olyan átalakítások, melyek a korábbi szűkebb pálya kiszélesítésének köszönhetően még inkább kedveltté és driftelésre alkalmasabbá tették a pályát.

A skóciai pálya átépítésével kapcsolatban megkerestük Jarack Jeek Federicot, aki drift autók építése (Chizfab Services) mellett szinte minden idejét a Driftland kialakítására fordítja. Jeek a következőket mesélte az ötletről, a tervekről:

A társammal együtt kerestük fel a helyi Oval versenypálya üzemeltetőjét még 2012-ben, ahol különböző driftversenyeket szerettünk volna rendezni. Így született meg a Jumanji Nights sorozat.

Fotó a Jumanji Nights legutóbbi futamáról

A pálya eredetileg egy régi, ovális, elsősorban gokart versenyeknek otthont adó létesítmény volt, melyet hosszú teszteléseket követően a mi igényeink szerint módosítottak először. A legfőbb gondot az okozta, hogy túl szűk volt a pálya ahhoz, hogy nagyobb tempót mehessenek a versenyzők, főleg tsuiso során.

Folyik a munka gőzerővel

Az igazi áttörést a 2013-as év hozta, amikor megvásárolta a pályát a Hardie Race Promotions és a cég vezetői úgy döntöttek, hogy megépítik Driftlandet. A munkálatok négy héttel ezelőtt kezdődtek el és terveink szerint júliusban nyithatjuk meg a kapukat a nagyközönség és a versenyzők előtt. A teljes pályafelület aszfaltozott lesz.”

A főbb méretek és a tervek szerinti nyomvonal az alábbi lesz:

 

Jeek sokat hallott már a Drifting.hu által szervezett versenyekről, bár eddig még nem tudott ellátogatni egy futamra sem. Jeek sok sikert kíván a magyar driftereknek és ígéri, hogy továbbra is követi majd őket a versenyekről készített videofelvételeken keresztül.

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: 2013 Drifting Driftbajnokság Profi Driftland

A Drifting.hu a Hill+Knowlton Strategies-nél

2013.02.15. 10:19 DRFTNG

A Drifting.hu a Hill+Knowlton Strategies-nél2013. február 15. 10:15Az ügynökség egy éven keresztül segíti kommunikációs tanácsaival a Drifting.hu-t.


„A drifting.hu folytatni akarja a drift sportág és főként az általa fémjelzett Magyar Profi Drift Bajnokság népszerűsítését és ehhez találtunk egy megbízható partnert a Hill+Knowlton Strategies személyében.” – mondta Béres Szabolcs. „A kérdés már csak az volt, hogy el tudjuk-e adni magunkat és a munkánk által létrejött új lehetőséget a magyar autósportban és a H+K akar-e velünk dolgozni. Amikor pedig ennek a reménye megcsillanni látszott, már csak a megállapodás volt hátra. Nagyon örülünk a szerződésnek és részünkről, „kilinccsel előre”. – folytatta Béres Szabolcs, a Drifting.hu alapítója és a rendezvénysorozat tulajdonosa.


    „A H+K Strategies életében ez egy jelentős pillanat, mivel most először dolgozunk autóverseny kommunikációján. Kollégáink számára nem ismeretlen ugyanakkor ez a szektor, hiszen korábban számos neves autómárka kommunikációján dolgoztak.”– mondta Lakatos Zsófia a H+K Strategies ügyvezető igazgatója.


    Az együttműködés keretében leginkább márkaépítési és verseny-népszerűsítési, sajtókommunikációs feladatokat lát el majd az ügynökség. Az idei szezon 5 alkalommal ígér fergeteges látványt és hangulatot, sőt Magyarországon először kerül megrendezésre belvárosi drift verseny, Egerben.

Szólj hozzá!

Címkék: Magyar Eger Drifting.hu Drifting Hill+Knowlton BéresSzabolcs EgerDrift Kilinccselelőre Driftbajnokság Profi

2012 második legjobb csapatának tagjai Szabó Szilárd és Tóth Géza

2013.01.01. 13:47 2Fast 2Furious

A Drifting.hu által indított csapatversenyben idén a második legjobb csapat a Szabó "Édesapa" Szilárd és Tóth "Alapos" Géza által alkotott MT Driftgumi Motorsport Team lett. Megkérdeztem a fiúkat ők hogyan értékelik a 2012-es szezont és a csapattársukat. ;)

RiKA: Mennyire voltál elégedett a 2. helyezéssel?

Szabó Szilárd: Teljes mértékben. Sokkal több, mint amit vártam, mint amire számítottam év elején.

Tóth Géza: Örülök neki nagyon, bár boldogabb lennék, ha a bajnokságban sikerült volna elérnem ezt a helyet. Boldog vagyok a második helytől, főleg hogy ilyen szuper csapattársam van.

RiKA: Milyen versenyzőnek tartod a csapattársad?

Címkék: előre kilinccselelőre kilinccsel

Interjú a team verseny 3. helyezettjeivel: Szántó Nikivel és Lakyboy-jal…

2013.01.01. 13:46 2Fast 2Furious

Az idei csapatverseny igen szoros volt és sok-sok izgalmat hozott. A Szántó Nikolett „NeroM3” és Lakatos Zoltán „Lakyboy” nevével fémjelzett Drift Garage team év elején még a dobogó legfelső fokán állt gondolatban. Nehezen adták a pozíciójukat, sok izgalmas csatát vívtak és végül a harmadik helyen zárták a szezont. Nikit és Lakyt egymásról és az idei futamokról kérdeztem.

RiKA: Mennyire voltál elégedett a 3. helyezéssel?

Címkék: előre kilinccselelőre kilinccsel