Nemsokára újra kilinccsel előre

2013.02.28. 22:38 2Fast 2Furious

Drága driftért rajongó Barátaink! Drága driftről még soha nem hallott ismeretlen ismerősök... Kérlek, ne nevessetek ki minket, de mi még mindig a számolásnál tartunk... Már csak 16-ot kell aludni és végre újra száll a füst, végre újra egy módon lehet csak haladni 2 napon át a RabócsiRingen: kilinccsel előre!

Egyre ragyogóbban süt a nap, csodaszép kék már az ég. Gyertek, tartsatok velünk 2013. március 16-17-én a Magyar Profi Drift Bajnokság szezonindító, máriapócsi edzésén. Szippantsatok egy nagyot velünk együtt a levegőbe, öntse el tüdőtök és szívetek a gumifüst illata, és érezzétek Ti is, hogy TAVASZ van!!! :)

Higgyétek el, nem pihentek zsírmentesen a villáskulcsok a garázsokban most télen sem, rengeteg újítás és millió meglepetés vár benneteket a pályán és a depóban egyaránt. A drift versenyzők nagyon várják már, hogy a hosszú pihenő után végre kipróbálhassák, hogy mire képesek ők maguk és új/régi autóik.

Sokat gondolkodtunk azon, hogy mit is írjunk Nektek. Mit írjunk, miért gyertek el? A drift már magában csodálatos, a program önmagáért beszél, erős autók, ügyes versenyzők… Majd úgy döntöttünk, hogy ezt a hálás feladatot átadjuk a leginkább illetékeseknek, maguknak a versenyzőknek. Olvassátok el, hogy az egyetlen női drift versenyző , Szántó Nikolett „NeroM3”, a mindig őrült Varga Tamás „Puci”, és sokak kedvence, Porkoláb Péter szerint miért nem szabad kihagynotok ezt a fantasztikus edzést! :)

 

Szántó Nikolett „NeroM3”:

Már csak néhány nap, és az ország ismét füstbe borul. J Várunk mindenkit, aki kíváncsi a télen épült új autó csodákra, a rengeteg lóerőre, gumifüstre, és hatalmas csatákra! Mindenkit, aki idén is velünk együtt szeretné végigizgulni a versenyeket! Mi készülünk! :)

Varga Tamás „Puci”:

Miért érdemes ismét velünk tartani? Azért, mert a színvonal mellett az autók is óriásit fejlődnek erre a szezonra... 500 lóerős és afeletti autókra és hatalmas csatákra lehet készülni...

Porkoláb Péter

Idén is tartsatok velünk, mert új autóval készülünk. Új dizájnnal és hatalmas driftfüsttel párosuló nitrógázos lángcsóvákkal tüzelünk fel mindenkit - a szurkolótáborom legfőképp. ;)

Várnak mindenkit a drift versenyzők és a Drifting.hu csapata a 2013. március 16-17-én Máriapócson, a RabócsiRingen megrendezésre kerülő szezonindító Amatőr, Street és Pro edzésen, ahol a jelszó változatlan: Kilinccsel előre!

Infók és jegyár:  http://drifting.hu/esemeny/evadnyito-drift-edzotabor-2013

Online jelentkezés versenyzőknek: http://drifting.hu/jelentkezesedzesre

Szólj hozzá!

Címkék: Magyar Drift Bajnokság Kilinccselelőre Profi

A bejegyzés trackback címe:

https://kilinccselelore.blog.hu/api/trackback/id/tr875110862

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása