A Drifting.hu a Hill+Knowlton Strategies-nél

2013.02.15. 10:19 DRFTNG

A Drifting.hu a Hill+Knowlton Strategies-nél2013. február 15. 10:15Az ügynökség egy éven keresztül segíti kommunikációs tanácsaival a Drifting.hu-t.


„A drifting.hu folytatni akarja a drift sportág és főként az általa fémjelzett Magyar Profi Drift Bajnokság népszerűsítését és ehhez találtunk egy megbízható partnert a Hill+Knowlton Strategies személyében.” – mondta Béres Szabolcs. „A kérdés már csak az volt, hogy el tudjuk-e adni magunkat és a munkánk által létrejött új lehetőséget a magyar autósportban és a H+K akar-e velünk dolgozni. Amikor pedig ennek a reménye megcsillanni látszott, már csak a megállapodás volt hátra. Nagyon örülünk a szerződésnek és részünkről, „kilinccsel előre”. – folytatta Béres Szabolcs, a Drifting.hu alapítója és a rendezvénysorozat tulajdonosa.


    „A H+K Strategies életében ez egy jelentős pillanat, mivel most először dolgozunk autóverseny kommunikációján. Kollégáink számára nem ismeretlen ugyanakkor ez a szektor, hiszen korábban számos neves autómárka kommunikációján dolgoztak.”– mondta Lakatos Zsófia a H+K Strategies ügyvezető igazgatója.


    Az együttműködés keretében leginkább márkaépítési és verseny-népszerűsítési, sajtókommunikációs feladatokat lát el majd az ügynökség. Az idei szezon 5 alkalommal ígér fergeteges látványt és hangulatot, sőt Magyarországon először kerül megrendezésre belvárosi drift verseny, Egerben.

Szólj hozzá!

Címkék: Magyar Eger Drifting.hu Drifting Hill+Knowlton BéresSzabolcs EgerDrift Kilinccselelőre Driftbajnokság Profi

A bejegyzés trackback címe:

https://kilinccselelore.blog.hu/api/trackback/id/tr15057270

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása