Interjú a team verseny 3. helyezettjeivel: Szántó Nikivel és Lakyboy-jal…

2013.01.01. 13:46 2Fast 2Furious

Az idei csapatverseny igen szoros volt és sok-sok izgalmat hozott. A Szántó Nikolett „NeroM3” és Lakatos Zoltán „Lakyboy” nevével fémjelzett Drift Garage team év elején még a dobogó legfelső fokán állt gondolatban. Nehezen adták a pozíciójukat, sok izgalmas csatát vívtak és végül a harmadik helyen zárták a szezont. Nikit és Lakyt egymásról és az idei futamokról kérdeztem.

RiKA: Mennyire voltál elégedett a 3. helyezéssel?

Szántó Nikolett „NeroM3”: Az év elején vezettük a csapatversenyt Lakyval, és jó lett volna, ha ezt tartani is tudjuk, de ha figyelembe vesszük az év közben jelentkező technikai problémákat, akkor szerintem mindketten nagyon elégedettek lehetünk vele.
Lakatos Zoltán „Lakyboy”: Annak a tudatában, hogy matematikailag még volt esélyem az első hely megszerzésére, nem annyira. :(   Sebaj majd jövőre. :)

RiKA: Milyen versenyzőnek tartod a csapattársad?

Szántó Nikolett „NeroM3”: Az egyik legjobb pilóta a magyar mezőnyben, aki a külföldi versenyeken is sokat bizonyít! Nagyon szeret egyéniben versenyezni. Sokan tekintik példaképüknek, nem véletlenül!
Lakatos Zoltán „Lakyboy”: Nagyon jó, biztos kezű-lábú pilótának tartom, lehet rá számítani!

RiKA: Miben jobb és miben rosszabb csapattársad, mint te?

Szántó Nikolett „NeroM3”: Teljesen más a vezetési stílusunk. A „Szexplatós” pilótája az agresszív és látványos megoldásokat kedveli, amiket irigylésre méltó módon kivitelez, én a stabilitásra és a pontosságra törekszem! Mindkettőnek meg van az előnye és a hátránya J
Lakatos Zoltán „Lakyboy”: Stabil, kiegyensúlyozott versenyző, ami nagyon nagy erény, velem ellentétben, aki kiszámíthatatlan, néha túlságosan is bevállalós vagyok. Viszont ez a tulajdonság hoz néha nem várt sikereket és nem utolsó sorban a nézők is kedvelik. :)

RiKA: Versenyeznél társad autójával?

Szántó Nikolett „NeroM3”: Szívesen versenyeznék, ha elérném a pedálokat.
Lakatos Zoltán „Lakyboy”: Nagyon nehezen kezelhető, nem túlságosan barátságos autóról beszélünk, de megfelelő edzésidő elteltével nem tartom kizártnak!

by RiKA


 

komment

Címkék: előre kilinccselelőre kilinccsel

A bejegyzés trackback címe:

https://kilinccselelore.blog.hu/api/trackback/id/tr254990321
Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása